-
De aardappelen schillen, en in stukken snijden.
-
Doe ze in een pan met water en een beetje zout, en breng ze aan de kook.
-
Laat ze daarna 15 tot 20 min zachtjes koken.
-
Snij ondertussen de chinese kool en prei fijn.
-
Bak de spekjes in een koekenpan, zonder boter of olie, uit.
-
Laat de spekjes uitlekken, op een stuk keukenpapier.
-
Roerbak nu de prei en chinese kool,en laat de nasi kruiden wellen, zoals op de verpakking wordt aangegeven, en voeg het toe aan de groenten.
-
Als de aardappelen gaar zijn, kun je ze afgieten.
-
Doe ze terug in de pan, en voeg de zure room toe.
-
Stamp de aardappels fijn met een pureestamper.
-
Schep de groenten en spekjes door de puree.
-
Klop de eieren met een scheutje melk los, bak hiermee een gebakken ei en snij deze in 4 stukken.
-
Doe een beetje beetje stamppot op een bord, leg daarop het ei en garneer met de gebakken uitjes.