Over de Auteur

Zuurkoolstamppot.nl is een initiatief van Werbeagentur HengstmengelWerbeagentur Hengstmengel heeft zich onder andere gespecialiseerd op verschillende sites over koken en recepten. Daarbij is het belangrijkste het gebruik van verse producten, en simpelweg lekkere gerechten.Als je ons wilt bereiken dan kan dat per post of emailPostfach 13 6460 ImstEmail: sites(at)werbeagentur-tourismus.com

De Auteur

Wilhelmus Hengstmengel is naast eigenaar van het in Sautens in Oostenrijk gevestigde Werbeagentur Hengstmengel, ook liefhebber van lekker eten en lekkere snacks.

Begonnen als groenteboer, heeft hij een voorliefde voor verse producten, bij voorkeur regionaal verbouwd. Dus zonder langere aanvoertijden en aanvoerafstanden.

Inmiddels adviseert hij via diverse platforms in binnen- en buitenland, hoe gezonde en verse producten gebruikt kunnen worden in heerlijke gerechten, en vooral niet duur hoeven te zijn. Daarnaast worden tips gegeven hoe deze verse producten het beste bewaard kunnen worden, en wanneer dergelijke producten en in welke hoedanigheid het best gekocht kunnen worden.

Alle recepten op deze website worden vanzelfsprekend eerst uitgetest voordat deze recepten geplaatst worden.

Beeldmateriaal

Beeldmateriaal Wilhelmus Hengstmengel.